Friday, 20 January 2012

PROJEK BAIK PUNYA l VERSI MUKABUKU



Assalamualaikum...



tajuk sangat-sangat mintak pelempang kan?
hahahaha
ade yang dah tengok dekat FB ako kan..
jadi ako buat versi...
lagi satu versi tunggu ako rajin sikit...
=D
okay! untuk yang belum tengok lagi...
seperti yang dijanjikan dekat >>SINI<<
mempersembahkan projek tergempar bulan ini!!!!!
kahkahkah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
drum roll
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
auwww!!! segan la nak kasi tayang
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



ye! kami berPS dengan naimlud...
hikhikhik
disebabkan naimlud member masa buat diploma...
jadi senang sikit nak berPS..
tak la segan nak menggedik...
pose nak kalah kan model pun ako tak segan...
ko gelak la kuat mane pun tetap jugak tak segan...
paling koman pun die akan beristighfar n cakap
"ko orang nie anak orang ke anak jembalang?"
hahahahaha
cube kalau dengan photographer yang tak kenal...
ako rase nak bercakap dengan minah dua orang nie pun berbisik-bisik...
nak pose lagi la...
kayu gamak nye...











ko orang mesti tengok rumput-rampai itu indah...
ye! indah di gambar tapi hakikat sebenar kami-kami sajorr yang rasoo...
mase mula-mula ako bebel-bebel gak dalam hati...
"choii la naim nie..sian kawan ako pakai cantik-cantik kene campak dalam semak"
tapi lepas snap satu gambar n tengok...
terus dalam hati...
"gambar cantik ako rela...lambung atas bumbung pun ako ye kan sajorrr"




ako yang tak berape minat pink nie pun akhir nye terjebak dengan budak bertuah berdua nie...
die orang hantu pink...
itu pink...
ini pink...
sume bende yang di bawak tok PS warna pink...
tapi ii rela kan sajorr okay...
hahahaha



okay! tukar sorang-sorang pulak...



















gambar agak banyak...
nasib la sape yang termuntah...
=D









okay! ako dah penat nak upload...
sape nak tengok hasil kerja en.naimlud sila >>KLIK SINI<<
agak-agak terbekenan dengan hasil kerja beliau boleh PM je...
tapi kalau segan nak tanye...
sile-sile la gunakan ako sebagai orang tengah...
ako rela sajorr...




:: DETAIL ::

Theme : Gedik Santai..LOL!!
Place : Teluk Ramunia, Johor
Date : 15hb Jan 2012
Talent : Alyaa, Anie & Asyikin
Photo by NAIMLUDPHOTOGRAPHY



okay!
bai!
salam...





notes: best pulak berPS nie...lain kali mau buat lagi..tapi nak ajak ramai-ramai...baru best sikit... =D

2 comments:

  1. hehe... nice ikin.. anyway thanks promote my pages ;)

    ReplyDelete
  2. untuk ko naim...ape lah sangat... =D

    ReplyDelete

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V