Wednesday, 25 April 2012

VIDEO SESEDAP RASA

Assalamualaikum





buat hanak-hanak yang terpedaya dengan tajuk harap maap la yerk...
ini bukan video satu colour yang kau orang tengah syokk cari..
akhak cuma ada video banyak colour...
so, ape lagi??
syuhh!! syuhh!!*zolim
nasib kau orang la..
sape suruh taip video bukan-bukan kat google...
kan dah kene halau dengan ako*buget garang
hew hew hew




buat anda-anda yang punya fikiran sesuci embun pagi macam ako jom layan video nie..
video zaman belasan tahun*tipu


video



sebelum nie ako ada share gambar-gambar budak kelas time DIP dulu..
hari nie ako share video pulak..
"video hentam keromo" name nye..
sebab ako buat lepas 2 3 hari lepas habis belajar..
rindu kengkawan la konon nye*geliketiak
entah hangin apa entah ako malam nie..
boleh pulak gatal-gatal tangan nak tengok balik video asal boleh nie...
dah alang-alang terfeeling-feeling ghindu dekat budak kelas ako share sekali...
hehehehe



video



nie gambar time bbq kat teluk cempedak...
lagu pun ako pakai taram je...
janji ade lagu..
tak la muntah purple tengok gambar kami-kami yang comel tu...
kekeke
tapi bagus jugak ako share kat sini..
mane la tahu..
laptop ako yang dah nazak nie tibe-tibe kojol...
sekurang-kurang nye leh jadi backup..
bijak pandai nye ako*matik la dikeji orang
haha




nak gak share lagu nie..
ate~~ kate ghindu kawan-kawan..
hahaha





bye






salam







notes: wahai kawan-kawan...ayuh la buat reunion...kang ramai yang dah kawen payah pulak nak buat.. =(

No comments:

Post a Comment

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V