Saturday, 18 August 2012

SALAM LEBARAN



Assalamualaikum






ahad nie InsyaAllah nak raya dah...macam laju la pulak Ramadhan nie datang...kejap je dah nak says bye bye...owh! esok dah nak balik raya... budak-budak rumah tengah dok sebuk bekemas... ako? haremmmmmm.... bawak yang perlu je.. bukan beraya sangat pun... semua dok boikot adik manjeww dia nie...tapi tak apa... kau tunggu pagi raya... akan ku guna kuasa veto untuk paksa dia orang pergi holiday lagi tahun nie...ada ako kesah?





jom sambung baca comics online dari tengok dia orang nie punggah-punggah barang nak balik raya... dah macam nak pindah terus pun ada... layan~~~~





notes: Salam Aidil Fitri buat pembaca blog*buget ramai baca*...buat yang sudi singgah juga... maaf dipinta jika ada bahasa yang kurang disenangi... buat yang balik kampung esok... "PANDU CERMAT JIWA SELAMAT"... "INGATLAH ORANG YANG DOK TUNGGU KAT KAMPUNG NU"... buat si gadis mahupun para ibu gadis...raya first jom la melantak...kang raya ke-2 kita sambung diet balik... owh! jangan lupa pose 6 ye kawan-kawan...jemput la datang rumah...nak tahu alamat sila taip "CIKNAMIGOJES" jarak "RASANAKLEMPANG" dan hantar ke 24434... SELAMAT HARI RAYA!!!!








salam



2 comments:

  1. Selamat Hari Raya juga Abg Abil.. Sampai kan salam pada kak Gee... =D

    ReplyDelete

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V