Monday, 26 August 2013

TUNTUT HADIAH




nie entry pendek je ye...
mood tengah ke laut dalam nak update..
lagi pun aku baru balik camp..
perlu habiskan masa buat insan tersayang dulu...kehkehkeh



okay! kita masuk isu utama..
buat pemenang GA RAYA ANEM ZAHAR tahniah diucapkan.



siapa yang belum tahu lagi pergi check dekat web dia..
aku pun dah tertinggal kapal sebenarnya..kehkehkeh
and semua pun tau aku salah seorang sponser kenn?
tue yang kau orang terpaksa add aku tue kan? *sentap
tapi takpe i is rela *takde kene mengena*
lol!







jadi, buat si pemenang bertuah no.39 and no.5..
sila emailkan details anda ke asyikin_ariff@yahoo.com..
lambat email shawls tue aku pakai...hahahaha
okay tak lawak..



daaa

4 comments:

  1. saya pemenang untuk shawl dari awak .. Dah email awak .. cek tau ! hihihi :)

    ReplyDelete

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V