Tuesday, 5 June 2012

BERES!!!!

Assalamualaikum





hai! kamu-kamu.. ako dah balik bandar T__________________T alangkah sehonoknya kalau dapat sambung cuti lagi... tapi apakan daya, kerja dah bertingkat-tingkat macam KLCC..bos pun dah naik rindu kat ako*tipu!* Jurutera pun dah dok mengintai-ngintai kat tingkap bilik dia pikir bila ako nak naik ofice*tipu lagik* so, bila semua orang rindu-rinduan kat ako, ako kene la kerja sampai fengsan...tatap la muka ako yang jelita*pitam* nie sampai muntah hijau...eh! ako nak cerita lain sebenarnya... hahahaha abaikan!!




sabtu lepas rumah ako ada buat majlis...ye la, kan dah KAWEN KAN ABANG dekat perak... GAMBAR KAHWIN dekat perak pun ako dah upload.. so, sabtu lepas kami adik beradik buat majlis kecil-kecilan sebelah pihak lelaki pulak... kecil-kecilan pun adik-beradik ako nak patah pinggang dibuatnya..  abang ako tak nak ada pelamin pun boleh jadi ada... semua yang dia tak nak kita orang buat jugak... sebab dia sorang lelaki dalam adik beradik plus rasa rugi kalau tak buat... 




 yang kita orang pelik dia nak tema PINK putih... pelik okay bila orang lelaki nak tema kaler PINK... dulu dia la insan yang paling haremmm dengan PINK... tiba-tiba nak pulak dengan kaler tue... layan kan je laa... tapi kita orang syak mungkin akak ipar ako tue preggy baby girl sebab tue apak dia terminat kaler PINK... tah apa-apa tah...


















nasib baik dia pilih soft PINK... kalau dia pilih yang terang dari jauh dah tau tue abang ako memang fengsan ako dibuatnya... layan kan je~~ gambar kami adik beradik tak sempat nak ambik... semua dah bertempiaran... sorang jaga anak yang manja terlebih, dua orang sebuk layan tetamu, sorang lagi jaga husna tidur*ako la tewww*...ako memang soka buat kerja senang + tak kene panas... hak hak hak senang-senang pun akak ako duk panggil-panggil buat kerja itu ini... tue belum husna ek ek lagi... minah tue payah betul nak tidur... tidur 5 minit bangun... penat nak melayan*padan muka ako*.. so, kita layan kan gambar yang ado je la ye... TQ pada cameraman bidan terjun plus tidak bertauliah...





kakak no.3





kakak no.2 plus anak-anak beliau yang telebih manjewwwww... berkepit dengan umi kau orang 24 jam... pening kepale ako...






nie je gambar ako snap dengan pengantin... gambar yang elok sikit hareemmmmmm... nie pun semua dah sebuk duduk dalam bilik... akak ako yang first je tak ada dalam nie...dia kan tuan rumah... so, sila la layan tetamu... adik-adik dia hareeeemmmmmm nak tolong... kah kah kah



alhamdulillah majlis okay je walaupun simple... lepas nie tunggu bulan 10 pulak untuk majlis kawin lagi... tapi bukan ako tau!! ako belum terasa nak kawin lagi... so, biar ako rasa single puas-puas dulu... hak hak hak





bye






salam






2 comments:

  1. haa, nasib baik soft PINK. :)

    ReplyDelete
  2. nnt mintak abang kamu buat pink terang ea...hikhik

    ReplyDelete

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V