Friday, 22 June 2012

MAKCIK KECIK SUKA MEMBEBEL

Assalamualaikum




hari nie nak letak video husna... orang tak ada anak kan... hanya mampu tepek-tepek anak buah je dalam blog nie *nangis*T______________________T... 



minah nie tak padan kecik tapi membebel dia tak boleh tahan... pantang orang beborak sebelah dia or kakak and abang dia nyanyi... sebuk nak bebunyik jugak... kalau layan dia beborak lagi dia sokaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! haisssss... untung la kau dapat moksu yang rajin membebel nie husna oiiiii....



video


sila abaikan suara memerang yang dok beborak dengan husna T_____________________T...



bye





salam




No comments:

Post a Comment

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V