Wednesday, 4 July 2012

BOSS KECIK SAYA!!!*gayaupinipin*



Assalamualaikum








bila sebut pasal boss mesti terkeluar dekat awan-awan fikiran boss adalah garang... tapi ako bersyukur dapat second boss yang baik walaupun agak tingtong macam pekerja nya...hehehe





walaupun kadang-kadang garang tapi bila kau ajar dia bukan-bukan comform dia ikut punya... macam c mata bundar ajar dia cakap "memey la" sampai ke sudah itu je yang dia dok ulang*fengsan*


ako : Mr.J lukisan tue ada atas meja tau

Mr.J : memey la!

ako : eh! dia nie*jelinglapanplohlapankalik*

Mr.J : memey la! memey la! *sambilbuatmuka*




semua benda nak di "memey la" kan*fengsan*...kadang-kadang geram jugak tapi bila tengok muka dia je terus rasa nak gelak...menyanyi lagu ikut sesedap lirik buatan sendiri siap ada joget lambak dekat ofice... hilangkan stress katanya...kalau pagi asal nampak muka ako masuk ofice dia dah siap pegang leher bahagian depan... "kopi! kopi!" sambil angkat-angkat kening...pitam ako dikerja kan dia... macam-macam perangai...nasib la baik hati...kalau tak, tak hinggin ako nak layan*kejam* hakhakhak




wife dia part time buat cake, cupcake,pavlova bla bla bla*malasnakingat*...boleh pergi dekat >>SINI<<...semua wife dia nak buat...so, ako dengan c mata bundar selalu kacau dia...nak-nak bila lepas rehat tengahari...sebab tengahari dia balik rumah...


c mata bundar : eh! ingatkan balik rumah amik cupcake*bagisignaldekatako*

Mr.J : *jeling*

ako : tah Mr.J nie..penat kita orang tunggu...ingat dapat la cupcake ke, pavlova ke *tahanketawa*

Mr.J : eeiiii!!! kau orang nie...tau nak free je...oder la...oder! oder! *mukamerahsambiltunjukFBwifedia*

ako/c mata bundar : kahkahkah*gelaktakhingatdunia*




boleh hilang stress kalau dia ada dekat ofice...tak pernah ako jumpa boss gila-gila macam dia... seronok tak hingat...rasa sayang kalau nak berhenti kerja sebab bukan senang nak dapat boss macam nie...buat kerja hati tenang je walaupun kadang-kadang terkejar-kejar...tapi syiioooookkkkk!!!!! *mulutmuncungmuncung*




jom kita layan gambar beliau yang suka berangan*matiklakenelibasdenganparang*
















comel ke idok?? hak hak 




nak sangat amik gambar sorang-sorang...lepas tue suruh tunjuk gaya yang kita orang selalu buat sebab dia teringin nak buat jugak*pitam*...dah tunjuk gaya pandai pulak cakap kita orang buli dia...eh? apakah...dia yang nak sangat...kita orang layankan aje...kang tak layan merajuk pulak...hahaha







kami-kami dengan second boss yang selalu dibuli...hakhakhak lebiu la mr.J...cupcake 1!!! hakhakhak





boss kau orang macam maner pulak? comel ke idok?







bye






salam





notes: Mr.J..sorry letak gambar comel anda di blog saya...hak hak hak



1 comment:

  1. en. jamal en. jamal en. jamal
    hahahhaahaha ;-)

    ReplyDelete

TAK NAK KOMEN LIKE JE PUN BOLEH... V(0_O)V